Om Arval

Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Företaget specialiserar sig på fullserviceleasing och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag samt privatpersoner skräddarsydda lösningar som optimerar både privatpersoner och anställdas mobilitet. Arval eliminerar även de risker som är förknippade med vagnparksförvaltning. Expertrådgivning och högkvalitativ service är grundstenarna i Arvals kundlöfte, detta infrias av ca 7200 anställda i 30 länder och företagets totala vagnpark består av 1,4 miljoner fordon världen över. Arval är en av grundarna och medlem i Element-Arval Global Alliance, den längsta stående strategiska alliansen inom vagnparkshanteringsindustrin och är världsledande inom vagnparkshantering med tre miljoner fordon i 53 länder. 
  • ARVAL SOM FÖRETAG
Arval är en av grundarna och medlem i Element-Arval Global Alliance, den längsta stående strategiska alliansen inom vagnparkshanteringsindustrin och är världsledande inom vagnparkshantering med tre miljoner fordon i 53 länder. Inom BNP Paribas-gruppen ingår Arval i Retail Banking & Services-divisionen.\
  • VÅRT UPPDRAG
Vårt uppdrag är att leverera en komplett leasinglösning för fordon till ditt företag, oavsett storlek.
  • VÅRT LÖFTE
Tack vare expertrådgivning och snabb och korrekt service är Arvals kunder nöjda. Allt vi gör bygger på att vi verkligen bryr oss om kunder, förare och fordon.
  • VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER
Arvals produkter och tjänster är skräddarsydda för att säkerställa kundnöjdhet. Vi erbjuder ett komplett utbud av leasingprodukter och tjänster.
Långtidsleasing - även kallad leasing eller företagskontraktsleasing – är ett enkelt sätt att hyra tjänstebilar och LCV:s i 2, 3, 4 eller 5 år. Den är perfekt för företag som kör många kilometer eller som ett verktyg för att rekrytera och engagera medarbetare.  

Har du några frågor?

Vi har öppet:

Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00